• Volg ons:
Ron Verheijen

Uw IP Civiel contactpersoon

Ron Verheijen

ron.verheijen@ipciviel.com
06-30020662

Bouwvakhelper

Heel Nederland,
40 uur
LBO/MBO
€ 2250/2500 p/m.
Solliciteren

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de timmerlieden en het zuiver houden van de bouwplaatsen. We zijn op zoek naar medewerkers die al een tijdje in deze branche werkzaam zijn op de verschillende projecten.

Wat wordt er gevraagd?

Het begint altijd met een positieve houding. Tevens verwachten we dat je goed in een team kan werken en dat je op een prettige manier communiceert met je collega’s en klanten.

Andere eisen waaraan je moet voldoen:

  • Aantoonbare ervaring als bouwvakhelper, deze ervaring hoeft niet alleen opgebouwd te zijn in de civiele branche, maar ook ervaring in de utiliteit branche kan aansluiten. Om kracht bij die ervaring te zetten kun je in je sollicitatie aangeven aan welke projecten en voor welke aannemers je hebt gewerkt;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je spreekt goed Nederlands of Engels;
  • Je bent is het bezit van een VCA certificaat een GPI certificaat is een Pré;

Wat wordt er geboden?

Onze klanten zijn de grotere civiele aannemers in Nederland en zodoende hebben wij veel continuïteit in werk, en mooie uitdagende projecten. Wij bieden goede bedrijfskleding en voorzien je in goed elektrisch gereedschap van vooraanstaande merken. Tevens faciliteren we voor medewerkers die als arbeidsmigrant werken in huisvesting, auto en ziektekosten verzekering.

Solliciteren

< Terug naar overzicht