• Volg ons:
nlen

Opdrachtgevers

Bij IP Civiel houden we van ons vak en kennen we het vak van onze kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor regelen we het werk altijd net iets beter. Hoe?

Voor opdrachtgevers:

  • investeren we graag tijd. Om de best passende vakmensen te plaatsen, vinden en binden
  • denken we in verrassingen. Omdat onze kandidaten echt goed passen.
  • rusten we onze kandidaten uit met de beste materialen en werken we aan veiligheid
  • regelen we als het nodig is toezicht op het werk. We hebben zelf vaktechnisch begeleiders in dienst
  • geloven we in oplossingen. Niets is onmogelijk, we denken altijd actief mee
  • beschikken we uiteraard over alle gewenste veiligheids- en kwaliteitscertificaten.

Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven, in het hart van Brainport; dè toptechnologieregio in Nederland. Wij werken hier met veel plezier samen met de mooiste bedrijven uit deze regio.

Bij IP Civiel werken we zowel met vakmensen uit Nederland als uit de EER-landen (Europese Economische Ruimte). Ook werven we via ons kantoor in Cluij Napoca in Roemenië. Onze vakmensen beschikken over een VCA- en GPI-certificaat.

Om de kwaliteit te waarborgen, worden onze vakmensen gecontroleerd op hun vaardigheden. Samen met Civilion, het opleidingsinstituut voor civiele bouw in Nederland, hebben wij hiervoor de Starttest Beton ontwikkeld. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en onze collega’s vertellen je er graag meer over.

Mensen en kwaliteit zijn bij ons topprioriteit

“Wij denken altijd in oplossingen, we hebben de kandidaten, wanneer niet zoeken we ze, Wanneer niet beschikbaar kunnen we opleiden en wanneer dit te lang duurt halen we ze uit het buitenland.  Vinden, maken, halen, daar gaan we voor.”

René Schoenmakers
Partner